Mrs Blue

Deze unieke Ford Keulen G39T is gebouwd in Duitsland in 1954 voor het Belgische leger. Na haar tijd in het Belgische leger als ambulance is zij naar Nederland gehaald en heeft ze als drive in bioscoop gediend. Begin 2016 hebben wij deze geweldige auto gekocht. Wij hebben haar zelf helemaal opgeknapt en ingericht tot een goedgekeurde HACCP foodtruck. De elektrische installatie is voorzien van een NEN 3140 keurmerk.

 

Get to know mrs Blue

Merk

Ford keulen G39T - 1954

afmeting

 600x220x300 (LxBxH)

Vloer

 Goedgekeurde HACCP vloer, vloeistof dicht & antislip

 keuken

RVS werkbank met tussenschap en een koelwerkbank met 3-deuren 

Het stroom verbruik kunnen wij berekenen aan de hand van de gebruikte apparatuur. De foodtruck heeft een 32A 5polige stekker aansluiting. Mocht dit niet aanwezig zijn beschikken wij over een verloopstekker. Het verkoopluik van de truck zit aan de linkerzijde die is voorzien van een groot luik naar boven en een kleine bar naar onder. Via 2 grote openslaande achterdeuren kan je de foodtruck in. De sta hoogte in de foodtruck is 1.80M! Deze foodtruck is voorzien van een externe afzuiger en dimbare led verlichting. 

 

mrs-blue.jpg blue-right.jpg
blue-front.jpg blue-back.jpg

 

Apparatuur

Extra apparatuur nodig? Sure! Een frituur, oven, saladette, koeling of vriezer, inductie kookplaten, bakplaat of iets anders? Alles is mogelijk. Neem even contact op, dan sturen we je onze prijslijst.

 

Neem contact op