Mr Black

Deze unieke Ford Keulen G39T is gebouwd in Duitsland in 1955 voor het Belgische leger. Na zijn tijd in het Belgische leger als ambulance is hij gebruikt als praalwagen tijdens carnaval in Belgie. In 2017 hebben wij deze geweldige truck gekocht en omgetoverd tot een goedgekeurde HACCP foodtruck voorzien van het NEN 3140 keurmerk (Elektrisch installatie keurmerk).

 

GET TO KNOW Mr Black
 

MErk

 Ford keulen G39T - 1955

AFMETING

 600x220x300 (LxBxH)

VLOER

 Goedgekeurde HACCP vloer, vloeistof dicht & antislip

Keuken

 Werkbank met tussenschap en een koelwerkbank met 3-deuren & 2-lades

Het stroom verbruik kunnen wij berekenen aan de hand van de gebruikte apparatuur. De foodtruck heeft een 32A 5polige stekker aansluiting. Mocht dit niet aanwezig zijn beschikken wij over een verloopstekker. Het verkoopluik van de truck zit aan de linkerzijde die is voorzien van een groot luik naar boven en een kleine bar naar onder. Via 2 grote openslaande achterdeuren kan je de foodtruck in. De sta hoogte in de foodtruck is 1.80M! Deze foodtruck is voorzien van een afzuiger en dimbare led verlichting. 

black-left.jpg black-right.jpg
black-front(1).jpg black-back.jpg


Apparatuur

Extra apparatuur nodig? Sure! Een frituur, oven, saladette, koeling of vriezer, inductie kookplaten, bakplaat of iets anders? Alles is mogelijk. Neem even contact op, dan sturen we je onze prijslijst.

 

Neem contact op